VOL GEBOEKT!!

25 april – 8 mei 2017

Prijs: € 2.158,- 

Duur: 14 Dagen

Reisnr. 2017 – 04

GEGARANDEERD VERTREK!

Israël, een fantastisch land
Een uitermate boeiend, afwisselend land.

DEZE REIS IS VOL GEBOEKT!!!

Een rijke variatie aan natuurschoon: vruchtbare vlaktes, mooie heuvels en bergen, indrukwekkende woestijnen, zee en strand, bijzondere binnenzeeën, interessante dieren en natuur.
Eveneens een rijke variatie aan klimaatsomstandigheden: 15 graden verschil bv tussen Jerusalem en de Dode Zee over een afstand van 20 km, of skiën op de berg Hermon en zwemmen in het meer van Galilee op een afstand van 80 km. Een boeiende, bonte mengelmoes van mensen Joden uit alle windstreken, Arabieren, Bedoeïenen, Druzen. Allen met hun eigen religie, cultuur en leefwijze.
Een rijke eeuwenlange geschiedenis als ontmoetingspunt en vaak brandpunt tussen drie continenten.
Bakermat van de Bijbel, het grootste geschenk van de Almachtige via Israël aan de wereld, hier wordt de bijbelse geschiedenis levende werkelijkheid.
Israël, waar het wonder van de terugkeer uit de ballingschap en het herstel van het Joodse volk zichtbaar wordt.
Israël, waar bijbelse profetieën werkelijkheid worden en waar verleden, heden en toekomst elkaar ontmoeten.
Israël, waar voor christenen de oorsprong van hun geloof ligt en de voetstappen van de Here Jezus en de apostelen zichtbaar worden.
Israël, dat elke dag weer opnieuw in de wereldbelangstelling staat. Wat hier gebeurt is van wereldomvattende betekenis.
In korte tijd leer, hoor en zie je heel veel van het land! De Bijbel gaat nog veel meer voor je leven, dus met een bezoek aan Israël moet je niet wachten tot je oud bent!”

Jerusalem, in het Hebreeuws Jeroesjalajiem. De stad van de vrede. De stad van de drie grote wereldreligies. Vele van de heilige plaatsen bevinden zich in ‘het hart’ van de oude stad, omringd door een stadsmuur met zeven poorten.

Een Bijbelse geschiedenisreis langs plaatsen en plekken waar de Heere Jezus met Zijn discipelen is geweest en waar aartsvaders en koningen hun voetstappen zetten. Ontdek wáár en waaróver de profeten spraken en op welke wijze Gods beloften in vervulling zullen gaan.

 

Download hier meer informatie over deze reis:

Download Brochure