LET OP! DEZE REIS IS VOLGEBOEKT! 26 apr. – 7 mei 2019

Prijs Israël & Jordaniëreis: €2.250,-

Duur: 12 Dagen
Reisnr. 2019 – 01

Met medewerking van:
Jacques Brunt – www.jacquesbrunt.nl en
Johan Schep – www.johan-linda.com

DEZE REIS IS VOLGEBOEKT!

We hebben een mooie reis samengesteld die u leidt naar belangrijke en betekenisvolle plaatsen in Israël. Tijdens deze reis is er voor belangstellenden de mogelijkheid om drie dagen Jordanië te bezoeken.
Vanochtend vertrekt u met het vliegtuig naar Tel Aviv-Ben Gurion in Israël. Bij aankomst op Ben Gurion Airport wordt u opgewacht.

Vaderlandse geschiedenis van het volk Israël
Het land van Israël is het land dat God aan de Abraham, Izaäk en Jacob beloofd en aan hun nageslacht tot een erfelijke bezitting gegeven heeft. De geschiedenis van dit land is heel nauw verbonden met de geschiedenis van de Godsopenbaring. Vanaf de 10e eeuw voor Christus was Jeruzalem het godsdienstige en politieke centrum van Israël. Jeruzalem, de stad die God heeft uitgekozen om daar Zijn naam te vestigen, ‘de stad van de Grote Koning’, waar Christus Jezus geleden heeft en waarover Hij eens zal regeren, heeft een veelbewogen geschiedenis gekend.

Uitstap naar Jordanië mogelijk!
Voor u ligt de brochure over een 12-daags avontuur. We hebben een mooie reis samen-gesteld die u leidt naar belangrijke en betekenisvolle plaatsen in Israël. Tijdens deze reis is er voor belangstellenden de mogelijkheid om drie dagen Jordanië te bezoeken. Het betreft dag 5, 6 en 7. Om dit doorgang te laten vinden, moeten er minimaal 20 belang-stellenden zijn voor deze uitstap. Deze 12-daagse reis zal uw leven op verschillende fronten zeker verrijken.

DEZE REIS IS VOLGEBOEKT!

Download hier meer informatie over deze reis:

Download Brochure