Pro Israël reizen

Jerusalem Today reizen

Pro Israël reizen – Reizen met Jerusalem Today reizen is genieten van het beste van Israël. We verblijven in uitstekende hotels, genieten van heerlijk eten en reizen met comfortabele touringcars naar de mooiste plekken van het land. Maar het beste van Israël, is natuurlijk dat het het beloofde land is, waar de Heere Zijn beloften zal vervullen. Met oog voor die kwaliteit reizen we, met de Bijbel open, door Israël, in verwachting van Zijn komst, luisterend naar de naderende voetstappen van de Messias.

 • Een uitermate boeiend, afwisselend land.
  Een rijke variatie aan natuurschoon: vruchtbare vlaktes, mooie heuvels en bergen, indrukwekkende woestijnen, zee en strand, bijzondere binnenzeeën, interessante dieren en natuur.
 • Eveneens een rijke variatie aan klimaatsomstandigheden: 15 graden verschil bv tussen Jerusalem en de Dode Zee over een afstand van 20 km. Of skiën op de berg Hermon en zwemmen in het meer van Galilee op een afstand van 80 km.
 • Boeiende, bonte mengelmoes van mensen Joden uit alle windstreken, Arabieren, Bedoeïenen, Druzen.
 • Rijke eeuwenlange geschiedenis als ontmoetingspunt en vaak brandpunt tussen drie continenten.
 • Bakermat van de Bijbel, het grootste geschenk van de Almachtige via Israël aan de wereld. Hier wordt de bijbelse geschiedenis levende werkelijkheid.
 • Waar het wonder van de terugkeer uit de ballingschap en het herstel van het Joodse volk zichtbaar wordt.
 • Israël, waar bijbelse profetieën werkelijkheid worden en waar verleden, heden en toekomst elkaar ontmoeten.
 • Israël, waar voor christenen de oorsprong van hun geloof ligt en de voetstappen van de Here Jezus en de apostelen zichtbaar worden.
 • Dat elke dag weer opnieuw in de wereldbelangstelling staat.
 • In korte tijd leer, hoor en zie je heel veel van het land!

Israëlreis 8-14 personen

In samenwerking met onze Touroperator in Israël kunnen we een reisprogramma samenstellen voor een mini groep, ontwikkeld voor maximaal 8 personen en een midi groep, ontwikkeld voor maximaal 14 personen. Dit is voor een samengestelde groep deelnemers die een reis willen maken. We reizen in een airconditioned luxe minibus of midibus. Een reisleider gaat met u mee van Jerusalem Today reizen.
Zo wordt op deze manier voor u een reis samengesteld voor maximaal 8 of 14 deelnemers. Mocht je dan toch alsnog interesse hebben, wacht dan niet te lang om je aan te melden. Ook wanneer je eens met een kleine groep mee wilt, geef de periode aan en we maken een overzicht van de geïnteresseerden. We kunnen dan al gauw een groepje van 8 personen samenstellen!

Pro Israël reizen - Jerusalem Today reizen
Pro Israël reizen
Pro Israël reizen - Jerusalem Today