DEZE REIS IS VOLGEBOEKT!

26 apr. – 8 mei 2018

Prijs: €1.835,-

Duur: 13 Dagen
Reisnr. 2018 – 01

Met medewerking van:
Jacques Brunt – www.jacquesbrunt.nl en
Johan Schep – www.johan-linda.com

DEZE REIS IS VOLGEBOEKT!

Vanochtend vertrekt u met het vliegtuig naar Tel Aviv-Ben Gurion in Israël. Bij aankomst op Ben Gurion Airport wordt u opgewacht.

Vaderlandse geschiedenis van het volk Israël
Het land van Israël is het land dat God aan de Abraham, Izaäk en Jacob beloofd en aan hun nageslacht tot een erfelijke bezitting gegeven heeft. De geschiedenis van dit land is heel nauw verbonden met de geschiedenis van de Godsopenbaring. Vanaf de 10e eeuw voor Christus was Jeruzalem het godsdienstige en politieke centrum van Israël. Jeruzalem, de stad die God heeft uitgekozen om daar Zijn naam te vestigen, ‘de stad van de Grote Koning’, waar Christus Jezus geleden heeft en waarover Hij eens zal regeren, heeft een veelbewogen geschiedenis gekend.

Prachtige King’s Highway doorkruist het land Jordanië
De Koninklijke Weg is een regionale hoofdweg in Jordanië. The King’s Highway, dat vroeger een handelsroute was, doorkruist het hele land. De weg strekt zich uit over het Egyptisch schiereiland door naar Aqaba. Belangrijke stops zijn de bijzondere stad Amman, Madaba, Wadi Mujib en de berg Nebo en natuurlijk Petra. Een prachtige weg die je niet mag (en kan) missen!

Voor u ligt de brochure over een 13-daags avontuur. We hebben bewust gekozen voor een beperkt aantal, belangrijke plaatsen in Israël en Jordanië. Deze reis zal uw leven verrijken.

DEZE REIS IS VOLGEBOEKT!

Download hier meer informatie over deze reis:

Download Brochure