VOL GEBOEKT!!!

4 sept. – 15 sept. 2017

Prijs: €1.725,-

Duur: 12 Dagen
Reisnr. 2017 – 01

Vanochtend vertrekt u vanaf Schiphol-Airport met het vliegtuig naar Tel Aviv-Ben Gurion in Israel. Bij aankomst op Ben Gurion Airport wordt u opgewacht.

DEZE REIS IS VOL GEBOEKT!!!

Geen land ter wereld heeft zoveel te bieden voor pelgrims als Israël. Allereerst is heel het Land Israël heilig voor Joden. Bekende heilige Joodse plaatsen zijn Jerusalem, Hebron, Sichem (Nabloes), Massada, Meron en Tiberias. Voor christenen zijn naast Jerusalem ook plaatsen zoals Bethlehem, Nazareth, het Meer van Galilea van belang.

Israël is een uniek land; voor miljoenen gelovigen is het “het beloofde land of het heilige land”. Maar Israël heeft meer te bieden dan alleen religie en een rijke historie. Israel ligt aan de middellandse Zee en wordt verder omringd door de buurlanden Egypte, Jordanië, Libanon en Syrië. De langste rivier van Israel, de Jordaan doorkruist de zoute Dode Zee (dit is het laag-ste punt op aarde) en het meer van Galilea (het grootste zoetwatermeer van het land). In Noord-Israël ligt de 2814 meter hoge Herman, de hoogste berg.


Download hier meer informatie over deze reis:

Download Brochure